keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right
fresh photo

Noutati!

In fiecare din magazinele noastre te asteapta o gama variata de produse din peste, carne de pasare, vin de calitate superioara, bere pentru o masa de sarbatori imbelsugata!

Home Managementul calitatii
Managementul calitatii

 

   De ce ISO 9001 la Magic Tic-Tac SRL?

 

   ISO 9001 este un standard global de management al calitatii. Mii de companii din peste 100 de tari l-au adoptat si inca si mai multe sunt in curs de a o face. De ce ne-am  propus sa adoptam acest standard in cadrul companiei noastre? Pentru ca el controleaza calitatea. Economiseste banii. Clientii asteapta acest lucru iar firmele concurente il folosesc. ISO 9001 este o unealta flexibila a managementului cu ajutorul careia compania noastra isi imbunatateste considerabil operatiunile zilnice si calitatea managementului intern.

 

    scan0004scan0003

 
 
   De ce ISO 22000 la Magic Tic-Tac SRL?
 

  Clientii cauta organizatii de incredere care fac parte din lantul alimentar, capabile sa le satisfaca cererile. Companiile isi pot cistiga aceasta incredere prin abilitatea de a demonstra ca pot oferi produse de calitate, sigure, un fapt dovedit si prin implementarea un sistem de management al sigurantei produsului alimentar eficient, riguros, orientat asupra tuturor proceselor, activitatilor cuprinse in cadrul lantului alimentar. Standardul ISO 22000 unanim recunoscut pe plan mondial asigura implementarea in cadrul companiei noastre a celor mai bune practici si comunica acest lucru companiilor si segmentului de consumatori tinta.

 

scan0002

 


www.magictictac.ro is web software released under the open source license!